top of page
nathan-dumlao-jGn4Pt5W66Q-unsplash.jpg

OFTE STILTE

SPØRSMÅL

Jeg har ikke kjøpt designtjenester før. Hvordan fungerer det?

Du må finne ut hvilke trykksaker du trenger og hvor mange.

Vi tilbyr liten- og stor bryllupspakke. Hvis ingen av pakkene passer for dere, kan vi gi et pristilbud tilpasset det dere trenger. Vil du for eksempel kun ha en enkelt invitasjon er det greit, men husk at minste opplaget er 25 eks. Du kan lese mer om bestillingprosessen under BESTILLING.

Får jeg et design som jeg liker ?

Vi vil etterstrebe å designe bryllupstrykksakene dine så du blir stolt av å vise dem frem. Du forteller Lille Paperie om bryllupet du planlegger og sammen vil vi finne riktig stil til dine trykksaker. Du vil få presentert skisser med mulighet for to korrigeringer. Eventuelt ytterligere korrigeringer avtaler vi pris på underveis, men det er sjelden nødvendig.

 

Ingenting vil sendes til trykk uten din godkjenning, så du har full kontroll på resultatet.

Hva er inkludert i hver bestilling?

- Personlig service

- Pristilbud m. spesifisert innhold

- Tett samarbeid om skisser 

- To korrigeringer 

- Levering i henhold til pristilbud

- Alle priser er inkludert mva

- Frakt kommer i tillegg til pristilbud

Bestillingstid?

Selve designprosessen kan ta fra to til åtte uker. Avhengig av antall produkter, beslutningstid og korrektur. Produksjonstid kan ta opptil en uke. Frakttid er avhengig av posten

Hva om jeg finner feil etter at trykksakene er levert?

Med to korrekturrunder vil du ha gode sjanser til å oppdage feil før trykk.

 

Lille Paperie vil be om din skriftlige godkjennelse av den siste korrekturen, så du vil bli minnet på å lese nøye. Ingenting vil trykkes uten din godkjennelse. Eventuelle feil som blir oppdaget etter trykk, vil føre til at du må betale for ny produksjon for å få rettet opp feilen.

Når og hvordan betaler jeg?

Du vil motta digital faktura på mail som betales med nettbank. Lille Paperie er en del av 2mind design as så fakturaene kommer derfra.

Når du skriftlig har godkjent et pristilbud fra oss, ”skreddersyr” vi skisser på det du ønsker å bestille. Du får to korrekturer med i prisen. Når trykksakene er klare til trykk mottar du en faktura med ti dagers forfall.

Kan jeg kansellere bestillingen?

Vi følger kjøpsloven, se paragraf 26, Heving av tilvirkningskjøp. 


Hvilke praktiske økonomiske konsekvenser en avbestillingen får, vil være avhengig av hvor i prosessen avbestillingen skjer. 

 

Ved kansellering skal påbegynte arbeidstimer betales i sin helhet, i henhold til godkjent pristilbud. Trykksakene er Lille Paperiets eiendom inntil totalbeløpet er betalt.

Hva betyr Paperie?

Paperie er et engelsk ord avledet fra det franske ordet papeterie som betyr “stilig brevpapir/innpakning”.

Lille Paperiet_segl_lys.gif

Vil vi leve lykkelig alle våre dager?

Lille Paperie håper det!

bottom of page